A venit primavara si odata cu ea o multime de legume crude, proaspete si pline de vitamine! In ultima saptamana am incercat aproape zilnic aceasta salata cu spanac si branza de capra pentru care am folosit frunze de spanac tanar, mai mici pentru a fi cat mai crude. Este deosebita!
Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:
– 100 g spanac proaspat (frunze mici)
– 200 branza feta de capra taiata cubulete
– 2-3 rosii medii taiate cubulete
– zeama de la 1/2 lamaie
– 3 linguri de seminte de canepa
– ulei de masline extravirgin
– sare
Mod de preparare:
Spalati frunzele de spanac intr-o strecuratoare si zvantati-le putin inainte de folosire. Spalati si uscati rosiile.
Puneti frunzele de spanac intr-un bol si sarati usor apoi amestecati sa se omogenizeze. Adaugati rosiile si branza deasupra, semintele de canepa si zeama de lamaie, ulei si sare dupa gust. Folositi 2 linguri pentru salata pentru a amesteca usor.
Serviti cu crutoane de paine (reteta AICI), chiftele falafel (reteta AICI) sau pur si simplu…doar salata. Pofta buna!
Categories: Aperitive si gustari, Fara gluten, Salate, Vegetarian
Leave a Reply