Salata de spanac verde cu branza feta

A venit primavara si odata cu ea o multime de legume crude, proaspete si pline de vitamine! In ultima saptamana am incercat aproape zilnic aceasta salata cu spanac  si branza de capra pentru care am folosit frunze de spanac tanar, mai mici pentru a fi cat mai crude. Este deosebita!

Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:

– 100 g spanac proaspat (frunze mici)
– 200  branza feta de capra taiata cubulete
– 2-3 rosii medii taiate cubulete
– zeama de la 1/2 lamaie
– 3 linguri de seminte de canepa
– ulei de masline extravirgin
– sare

Mod de preparare:

Spalati frunzele de spanac intr-o strecuratoare si zvantati-le putin inainte de folosire. Spalati si uscati rosiile.

Puneti frunzele de spanac intr-un bol si sarati usor apoi amestecati sa se omogenizeze. Adaugati rosiile si branza deasupra, semintele de canepa si zeama de lamaie, ulei si sare dupa gust. Folositi 2 linguri pentru salata pentru a amesteca usor.

Serviti cu crutoane de paine (reteta AICI), chiftele falafel (reteta AICI) sau pur si simplu…doar salata. Pofta buna!

 



Categories: Aperitive si gustari, Fara gluten, Salate, Vegetarian

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: