Sparanghel cu somon file si sos ravigote

In general sparanghelul se serveste cu somon – somon file sau somon prajit  – si cu oua fierte. Pentru un plus de savoare se adauga un sos acrisor si bineinteles un vin demisec cand se serveste!

Ingrediente – pentru 2 persoane:

– 350 g sparanghel
– 250 g somon afumat (file)
– 4 oua fierte tari
– sos ravigote (reteta – aici)

Mod de prepapare:

Sparanghelul se curata (procedura in aceasta reteta) si se fierbe in aburitor pentru 15 minute. Se lasa sub capac pentru a se pastra cald pana la servire.
Se fierb ouale tari si se curata de coaja.

Asezati sparanghelul pe farfurii, somonul file si ouale taiate in jumatati. Serviti cu sos ravigote – reteta AICI sau cu sos olandez – reteta AICI.

Pofta buna!

 

 



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Peste&fructe de mare

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: