Tic-tac

Cat e ceasul? E timpul sa ma trezesc. E timpul sa duc copilul la scoala, sa am grija sa nu uit pachetul cu pranzul, laptopul, haina de ploaie si…sa fug, incep orele iar eu trebuie sa ajung la sedinta.
Cat mai e ceasul acum?Trebuie sa iau copilul de la scoala si sa opresc in drum pentru niste cumparaturi.
Cat e ora? Am timp sa joc un joc cu copilul pana vine ora mesei? Am totul pregatit? Mai am timp sau nu?

Stai asa, azi am si pentru mine…exact o ora – ce sa fac mai intai? Sa duc gunoiul sau sa imi fac exercitiile de fitness? Sau sa postez ceva pe blog?

Cat e ceasul? Nu conteaza, azi e duminica. Sau nu? Am promis ca il voi duce in parc pe cel mic inainte de pranz. Dar trebuie sa ma intorc la timp pentru ca am musafiri la cina si vor veni exact la ora stabilita.
…si acum ca au plecat ce sa fac? sa spal vasele sau sa ma uit la un film? hm, dureaza prea mult iar maine dimineata suna iar ceasul devreme, mai bine dorm.

Nu vreau sa renunt la nimic din viata mea – dar mi-as dori ca macar o zi sau o saptamana sa nu mai fiu nevoita sa ma uit la ceas, sa nu mai TREBUIE-asca sa fac ceva ce nu poate fi amanat.
Eu port mereu ceas la mana, am un ceas mare in dormitor, unul si mai mare in bucatarie. Daca nu am ceasuri pretutindeni unde ma aflu intru in panica. Si cu toate astea nu vreau sa renunt la ceea ce fac, dimpotriva as vrea sa fac si mai multe – sa ma pot intalni cu prietenii, sa fac yoga, sa pictez, sa citesc, sa biciclez, sa vizitez locuri noi, sa invat o limba straina.
Care este solutia la asta? Are cineva vreo idee? Exista cineva – conectat la lumea reala – care poate sa evite ceasurile si dead-line-urile?

Westkapelle - Olanda

 Categories: Blogul meu

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: