Supa de sfecla rosie cu branza de capra

Nu numai ca are o culoare apetisanta, dar este si gustoasa datorita combinatiei dintre sfecla usor dulce si branza sarata. Enjoy!!

Ingrediente (organice) – pentru 6 portii:

– 2-3 sfecle rosii (400 g)
– 1 cartof
– 1 ceapa
– 1 morcov
– 1,5 l supa de legume (se poate prepara cu vegeta de casa – reteta AICI )
– 100 g smantana de soia/iaurt
– 50 ml ulei de masline
– 3-4 linguri pasta de rosii
– 2 frunze de dafin
– sare
– piper
– branza feta de capra pentru servire
– arpagic proaspat pentru ornat

Mod de preparare:

Taiati sfecla, cartoful, ceapa si morcovul cubulete. Puneti la fiert legumele si frunzele de dafin in supa de legume timp de 15 minute. Opriti focul si lasati sub capac timp de jumatate de ora.

Scoateti frunzele de dafin din supa. Mixati supa in blender cu smantana, pasta de rosii si uleiul de masline, potriviti de sare si piper.

Serviti calda cu branza de capra si arpagic verde presarat deasupra. Pofta buna!

 



Categories: Fara gluten, Supe si ciorbe, Vegetarian

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: