Nu numai ca are o culoare apetisanta, dar este si gustoasa datorita combinatiei dintre sfecla usor dulce si branza sarata. Enjoy!!
Ingrediente (organice) – pentru 6 portii:
– 2-3 sfecle rosii (400 g)
– 1 cartof
– 1 ceapa
– 1 morcov
– 1,5 l supa de legume (se poate prepara cu vegeta de casa – reteta AICI )
– 100 g smantana de soia/iaurt
– 50 ml ulei de masline
– 3-4 linguri pasta de rosii
– 2 frunze de dafin
– sare
– piper
– branza feta de capra pentru servire
– arpagic proaspat pentru ornat
Mod de preparare:
Taiati sfecla, cartoful, ceapa si morcovul cubulete. Puneti la fiert legumele si frunzele de dafin in supa de legume timp de 15 minute. Opriti focul si lasati sub capac timp de jumatate de ora.
Scoateti frunzele de dafin din supa. Mixati supa in blender cu smantana, pasta de rosii si uleiul de masline, potriviti de sare si piper.
Serviti calda cu branza de capra si arpagic verde presarat deasupra. Pofta buna!
Categories: Fara gluten, Supe si ciorbe, Vegetarian
Leave a Reply