Daca trebuie sa prepari o garnitura rapida atunci orezul cu salsa este o solutie. Trebuie doar sa decizi intre salsa dulce sau iute si tipul de branza pe care il vrei langa.
Il poti servi langa tacos, buritos dar si langa alte feluri de mancare.
Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:
– 1/2 cana de orez basmati
– o portie de sos salsa (reteta AICI)
– 75 g branza rasa foarte fin (Cheddar, Gruyere)
– o lingurita unt de cocos
Mod de preparare:
Fierbeti orezul conform cu instructiunile (mai multe despre boabe AICI).
Incingeti tigaia si adaugati unt de cocos. Adaugati orezul fiert si sosul salsa si lasati 3-5 minute pe foc. Opriti focul si lasati orezul sub capac timp de 5 minute. Adaugati branza rasa deasupra si mai lasati 1 minut sa se topeasca bine.
Serviti fierbinte.
Categories: Fara gluten, Feluri principale, Mexican, Vegetarian
Leave a Reply