Branza Gorgonzola are o aroma destul de puternica, este picanta si foarte grasa cand se consuma proaspata de aceea se consuma foarte putin la o masa. Dar in combinatie cu ciupercile si gratinata la cuptor este mult mai gustoasa, are un gust dulceag si este mai putin picanta.
Ingrediente – pentru 4 persoane:
– 125 g branza Gorgonzola (o cutie)
– 15 ciuperci champignon proaspete de marime medie
– 15 g seminte de pin
– unt de cocos pentru uns tava
– o tava intinsa
Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius.
Curatati ciupercile dupa metoda de AICI; scoateti coditele ciupercilor.
Umpleti ciupercile cu branza iar deasupra pe fiecare ciuperca presarati cate 4-5 seminte de pin. Asezati-le pe o tava unsa cu putin unt de cocos si dati la cuptor timp de 20 de minute pana se rumenesc.
Se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna!
Categories: Aperitive si gustari, Fara gluten, Vegetarian
Leave a Reply