Ciuperci cu gorgonzola

Branza Gorgonzola are o aroma destul de puternica, este picanta si foarte grasa cand se consuma proaspata de aceea se consuma foarte putin la o masa. Dar in combinatie cu ciupercile si gratinata la cuptor este mult mai gustoasa, are un gust dulceag si este mai putin picanta.

Ingrediente – pentru 4 persoane:

– 125 g branza Gorgonzola (o cutie)
– 15 ciuperci champignon proaspete de marime medie
– 15 g seminte de pin
– unt de cocos pentru uns tava
– o tava intinsa

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius.

Curatati ciupercile dupa metoda de AICI; scoateti coditele ciupercilor.
Umpleti ciupercile cu branza iar deasupra pe fiecare ciuperca presarati cate 4-5 seminte de pin. Asezati-le pe o tava unsa cu putin unt de cocos si dati la cuptor timp de 20 de minute pana se rumenesc.

Se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna!



Categories: Aperitive si gustari, Fara gluten, Vegetarian

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: