Un mic dejun hranitor, bogat in fibre si foarte gustos! Se poate servi cu miere sau cu un alt indulcitor natural.
Ingrediente (organice) – pentru 4-6 persoane:
– 1 cana fulgi de ovaz
– 3 cani lapte de ovaz
– 1 cana de fructe uscate combinate (prune, mere, pere)
– 2 cm de ghimbir razuit
– 1 lingurita scortisoara macinata
– optional indulcitor pentru servit
Mod de preparare:
Taiati marunt fructele uscate apoi puneti-le in laptele de ovaz pentru a se rehidrata timp de 15-20 de minute.
Curatati si razuiti marunt ghimbirul.
Amestecati fulgii de ovaz cu scortisoara apoi adaugati laptele de ovaz cu fructele si ghimbirul si dati la fiert.
Cand incepe sa clocoteasca reduceti focul pe minim si amestecati continuu sa nu se arda. Mentineti timp de 2-3 minute pe foc.
Serviti cald cu indulcitor deasupra: miere, sirop de agave sau indulcitor de mere (reteta AICI).
S-aveti o zi frumoasa!
Categories: Fara lactoza, Mic dejun, Vegan
Leave a Reply