Dovleac copt

Un desert de sezon, simplu de pregatit si foarte aromat – dovleac copt!

Ingrediente (organice):

– 1 dovleac copt
– scortisoara
– cardamon

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
Spalati dovleacul si taiati-l in jumatate; curatati-l de miez si de seminte apoi taiati-l felii (8-10 felii).

Umeziti fiecare felie cu putina apa si presarati scortisoara si cardamon deasupra apoi dati la cuptor timp de 45 de minte. Este gata cand deasupra s-a rumenit iar miezul este moale.

 

Pofta buna!
Se serveste cald. Daca il doriti mai dulce, se poate adauga putin sirop de agave deasupra.

 

Alte retete cu dovleac: dovleac umplut, supa crema de dovleac

 

 



Categories: Deserturi, Fara gluten, Fara lactoza, Vegan

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: