Zucchini cu masline la wok

Imi plac foarte mult legumele gatite la wok – sunt rumenite dar in acelasi timp raman crude pe interior. De aceasta data am ales zucchini galbeni – favoritii mei in combinatie cu masline negre.

Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:

– 1 ceapa taiata julien
– 2 zucchini galbeni sau verzi (de aproximativ 500 g) taiati rondele
– 130 g masline fara samburi
– sare
– piper
– putin unt de cocos pentru uns wok-ul

 

Mod de preparare:

Incingeti bine wok-ul; ungeti cu putin unt de cocos.

Puneti ceapa la calit pentru 1-2 minute apoi adaugati feliile de zucchini amestecand continuu sau miscand wok-ul pentru inca 5 minute astfel incat dovleceii sa se rumeneasca pe toate partile.

Adaugati maslinele, potriviti de sare si piper si stingeti focul. Este gata pentru servit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eu am servit cu tofu (reteta aici) si cu dosas (reteta aici). Enjoy!

 

 



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Garnituri, Vegan

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: