Tofu – un aliment ideal pentru vegetarieni si nu numai; gatit in aceasta forma va putea avea gustul pe care il doriti Dvs.
Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:
– 1 cutie de tofu natur (de aproximativ 400 g) taiat cubulete
– sos de soia (tamari) fara gluten
– putin unt de cocos pentru uns wok-ul
– optional chili si putin sos de rosii sau
– optional alt tip de condimente (de ex. mix de condimente aromate pentru shaorma – atentie deoarece contin deja sare)
Mod de preparare:
Incingeti wok-ul foarte bine. Ungeti cu unt de cocos.
Puneti tofu la prajit in wok pentru 8-10 minute si amestecati des sa nu se arda; cand este rumenit suficient adaugati:
Varianta 1: sosul de soia si chili cu sos de rosii si amestecati continuu pentru inca 3-5 minute.
Varianta 2: mixul de condimente pentru shaorma si amestecati continuu pentru inca 3-5 minute.
Se poate servi alaturi de diverse garnituri sau in sharoma (retea AICI).
Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Vegan
Leave a Reply