‘Friptura’ de tofu

Tofu  – un aliment ideal pentru vegetarieni si nu numai; gatit in aceasta forma va putea avea gustul pe care il doriti Dvs.

Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:

– 1 cutie de tofu natur (de aproximativ 400 g) taiat cubulete
– sos de soia (tamari) fara gluten
– putin unt de cocos pentru uns wok-ul
– optional chili si putin sos de rosii sau
– optional alt tip de condimente (de ex. mix de condimente aromate pentru shaorma – atentie deoarece contin deja sare)

Mod de preparare:

Incingeti wok-ul foarte bine. Ungeti cu unt de cocos.
Puneti tofu la prajit in wok pentru 8-10 min si mestecati des sa nu se arda; cand este rumenit suficient adaugati:

Varianta 1: sosul de soia si chili cu sos de rosii si amestecati continuu pentru inca 3-5 min.

Varianta 2: mixul de condimente pentru shaorma si amestecati continuu pentru inca 3-5 min.

Se poate servi alaturi de diverse garnituri sau in sharoma (retea AICI).

 



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Vegan

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: