O prajitura foarte rapida si satioasa. Este ideala pentru picnic, pentru petrecere sau de ce nu, pentru pachetul zilnic de la munca si scoala.
Ingrediente (organice):
– 2 oua
– 1 cana de xilitol/zahar de cocos
– 1 cana de malai
– 1 cana de suc proaspat de portocale
– 1/2 cana de ulei de masline
– coaja rasa de la o portocala
– hartie de copt
– tava rotunda cu marginile inalte
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
Folositi aceasi cana ca unitate de masura.
Frecati ouale intregi cu xilitolul/zaharul cu ajutorul mixerului pana se albesc si devin cremoase; adaugati uleiul, sucul de portocale, malaiul si coaja de portocala si mixati incet.
Turnati compozitia in tava pe hartia de copt si dati la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Se poate servi atat calda cat si rece. Pofta!
Categories: Deserturi, Fara gluten, Fara lactoza, Vegetarian
Leave a Reply