Prajitura cu malai

O prajitura foarte rapida si satioasa. Este ideala pentru picnic, pentru petrecere sau de ce nu, pentru pachetul zilnic de la munca si scoala.

Ingrediente (organice):

– 2 oua
– 1 cana de xilitol/zahar de cocos
– 1 cana de malai
– 1 cana de suc proaspat de portocale
– 1/2 cana de ulei de masline
– coaja rasa de la o portocala
– hartie de copt
– tava rotunda cu marginile inalte

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.

Folositi aceasi cana ca unitate de masura.
Frecati ouale intregi cu xilitolul/zaharul cu ajutorul mixerului pana se albesc si devin cremoase; adaugati uleiul, sucul de portocale, malaiul si coaja de portocala si mixati incet.

Turnati compozitia in tava pe hartia de copt si dati la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.

Se poate servi atat calda cat si rece. Pofta!



Categories: Deserturi, Fara gluten, Fara lactoza, Vegetarian

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: