Un Paste linistit!

Cu toate ca nici anul acesta nu putem sarbatori Pastele asa cum eram obisnuiti, fara restrictii sau distantare, va doresc sa va bucurati in liniste, acasa alaturi de familie, de Invierea lui Isus.

La inceputul pandemiei se spunea ca aceasta perioada ne va face mai sensibili, ca ne va apropia de cei dragi, ca ne vom concentra mai mult pe ceea ce este important in viata etc. Poate ca asa a fost o vreme….ne-a fost si teama, am mai pierdut si speranta…..apoi am vazut multa incrancenare, nepasare si egoism, lipsa de respect fata de semenii nostri care la fel ca noi se lupta cu acest virus.
Suntem cu totii obositi, fiecare a pierdut cate ceva sau pe cineva in aceasta perioada dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim ignoranti sau nerealisti.
Nu este vina nimanui ca anul 2020 ne-a confruntat cu acest virus ucigas si sunt convinsa ca fiecare s-a descurcat cum a putut mai bine…haideti sa nu cedam exact acum, cand se vede luminita de la capatul tunelului. Haideti sa facem ceea ce trebuie facut pentru a inclina balanta in favoarea noastra, a oamenilor. Nu avem doar dreptul de a ne recastiga viata, ci si obligatia de a contribui la asta!

Paste fericit!Categories: Blogul meu

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: