Daca ma intrebi ce-mi place cel mai mult sa mananc voi incepe sa imi fac o lista in minte si sa stabilesc prioritati, sa numar… insa raspunsul care imi sta pe limba este mult mai simplu: painea! Painea cea de toate zilele, painea proaspata, crocanta si cel mai respectat dintre carbohidrati (din pacate).
Si cu ce ar merge cel mai bine o paine proaspata? Cu spread, cu pate, cu salata….. sau cu o crema de somon!
Ingrediente:
– o conserva de somon (210 g)
– un varf de lingurita sambal (chili sauce)
– un varf de lingurita boia de ardei dulce
– 2 linguri crema de branza
– un buchetel de arpagic tocat marunt
– o lingura zeama de lamaie
– sare
– piper
Omogenizati ingredientele cu furculita. Potriviti de sare si piper.
Serviti cu buchetele de conopida, telina apio, morcov sau cu paine proaspata 🙂 . S-aveti pofta!
Categories: Fara gluten, Pate-uri&spread-uri, Peste si fructe de mare, Peste&fructe de mare
Leave a Reply