Crema de somon

Daca ma intrebi ce-mi place cel mai mult sa mananc voi incepe sa imi fac o lista in minte si sa stabilesc prioritati, sa numar… insa raspunsul care imi sta pe limba este mult mai simplu: painea! Painea cea de toate zilele, painea proaspata, crocanta si cel mai respectat dintre carbohidrati (din pacate).

Si cu ce ar merge cel mai bine o paine proaspata? Cu spread, cu pate, cu salata….. sau cu o crema de somon!

Ingrediente:

– o conserva de somon (210 g)
– un varf de lingurita sambal (chili sauce)
– un varf de lingurita boia de ardei dulce
– 2 linguri crema de branza
– un buchetel de arpagic tocat marunt
– o lingura zeama de lamaie
– sare
– piper

Omogenizati ingredientele cu furculita. Potriviti de sare si piper.

Serviti cu buchetele de conopida, telina apio, morcov sau cu paine proaspata 🙂 . S-aveti pofta!



Categories: Fara gluten, Pate-uri&spread-uri, Peste si fructe de mare, Peste&fructe de mare

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: