Tocanita de fasole Mung

Fasolea Mung este un tip de fasole foarte usor de digerat, este mai simplu de preparat deoarece are un timp de fierbere mult mai scurt decat fasolea obisnuita si este foarte gustoasa, are un gust dulceag. Mie imi place foarte mult asa ca o prepar in diverse retete.

Ingrediente (organice) – pentru 4 persoane:

– 500 g fasole Mung
– 400 ml lapte de cocos (o doza)
– 1 ceapa taiata marunt
– 5 catei de usturoi tocati marunt
– o lingura de ghimbir tocat marunt
– sare
– piper
– o lingurita unt de cocos

Mod de preparare:

Hidratati fasolea Mung timp de 12 ore inainte de preparare. Fierbeti fasolea timp de 15 minute apoi scurgeti apa in care a fiert.

Incingeti wok-ul si adaugati untul de cocos. Caliti ceapa, usturoiul si ghimbirul timp de 3-5 minute pana se caramelizeaza putin. Adaugati fasolea Mung si laptele de cocos si fierbeti timp de 15-20 de minute pana scade laptele de cocos si fasolea este fiarta.

 

Pofta buna!

 



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Vegan

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: