Bok Choy cu ghimbir si usturoi

Imi este usor sa scriu o reteta, ba chiar sa o si gatesc dar cu partea de introducere pe blog stau cel mai prost de fiecare data…Asta deoarece as vrea sa transmit ceea ce este important despre aliment sau despre reteta, sa fiu si inventiva de fiecara data si sa evit introducerile lungi.
Hai sa incerc asta: pentru azi o reteta ultra rapida care necesita doar 10 minute timp de preparare. Eu am servit-o langa orez si a fost delicioasa. Huh…n-a fost deloc greu!

Ingrediente (organice) – pentru 2 persoane:

– 1 varza chinezeasca (Bok Choy) mare
– 1 lingura ulei de masline
– 3-4 catei de usturoi maruntiti
– 1 lingura de ghimbir maruntit
– 2 linguri de sos de soia (eu folosesc sos fara gluten)
– sare
– piper

Mod de preparare:

Incingeti wok-ul.

Adaugati uleiul de masline in wok si caliti usturoiul si ghimbirul timp de 1 minut. Adaugati varza chinezeasca si sosul de soia si mai caliti timp de 3-5 minute pana varza se patrunde putin dar ramane crocanta.

Potriviti de sare si piper. Eu am servit langa orez.

 

Serviti cu placere!

 

Sursa retetei: foodnetwork.com



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Vegan

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: