Tocanita de vinete cu rosii

O mancare foarte usoara al carui gust desavarsit este dat de combinatia dintre vinete si usturoi.
Se poate servi cu paine prajita, orez, cuscus sau paste.

Asadar ingredientele necesare (biologice) – pentru 2-4 persoane:

– 2 vinete (500 g)
– 5 rosii (750 g)
– 5 catei de usturoi tocati marunt
– sare
– putin unt de cocos pentru prajit
– wok-ul pentru preparare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mod de preparare:

Curatati rosiile si vinetele de coaja. Taiati-le cat mai marunt.
Incingeti bine wok-ul si ungeti-l cu putin unt de cocos.

Puneti usturoiul si vinetele la calit timp de 3-5 minute apoi adaugati rosiile si sarea si reduceti putin focul. Fierbeti timp de 25-30 de minute pana legumele se inmoaie si sucul de pe rosii scade.
La final tocanita trebuie sa fie zemoasa si bine legata.

Se poate servi cu paine prajita dar merge foarte bine si langa paste, orez sau cuscus. Pofta buna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Feluri principale, Vegan

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: