Milkshake de mango

Pentru aceasta reteta este indicat sa cumparati un mango cat mai copt si mai putin fibros. Daca nu este copt indeajuns, inveliti-l intr-o hartie si puneti-l undeva pe un dulap mai inalt, la caldura pentru cateva zile pana se coace.
Acest milkshake este specific bucatariei indiene si de aceea se poate adauga la reteta putin cardamon sau sofran pentru o culoare mai pronuntata sau un gust mai aromat.

Ingrediente – pentru 2 persoane:

– 1 cana de mango taiat cubulete (pulpa)
– 1 1/2 – 2 cani de lapte vegetal (soia, canepa, orez, ovaz)
– indulcitor natural dupa gust (sirop de agave, xilytol etc)
– cuburi de gheata

Mod de preparare:

Se curata mango de coaja si se indeparteaza miezul de pe sambure. Se taie marunt.
Se pun in blender pulpa de mango impreuna cu laptele si indulcitorul si se mixeaza la viteza maxima timp de 25-30 de secunde pana se omogenizeaza si rezulta un shake cremos. In functie de consistenta dorita puteti adauga lapte suplimentar.

Se serveste cu cuburi de gheata. Enjoy!

 

 



Categories: Bauturi, Fara gluten, Fara lactoza, Vegan

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: