Crema de branza de vaci

Un aperitiv gustos si potrivit pentru zilele fierbinti de vara – crema de branza cu ceapa! Se poate servi cu felii de ardei sau cu bruschete.

Iata reteta:

Ingrediente (organice) – pentru 4 persoane:

– 300 g branza dulce de vaca
– 200 g telemea putin sarata
– 1 ceapa rosie taiata marunt
– 1 lingurita de boia dulce
– sare
– piper
– optional bucati de ardei rosu taiate marunt
– ardei rosu pentru servit

Mod de preparare:

Maruntiti bine cu furculita branza de vaci si telemeaua apoi frecati cu mixerul pana devin crema. Adaugati boiaua si potriviti de sare si piper.
Amestecati cu ceapa maruntita si cu ardeiul (daca ati optat si pentru acesta) si dati 1 ora la frigider inainte de a servi.

Se poate servi pe felii de ardei, rosii sau bruschete.

Pofta buna!



Categories: Aperitive si gustari, Fara gluten, Pate-uri&spread-uri, Romanesc, Vegetarian

Tags: , , ,

2 replies

  1. eu obișnuiesc să umplu un ardei roșu cu crema asta și apoi să tăiem feliuțe, după ce a zăcut la frigider. 🙂
    dar recunosc că fără ceapă, recunosc.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: