Sparanghel gratinat cu parmezan

Din nou sparanghel. De aceasta data sparanghel gratinat – delicios!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingrediente – pentru 2 persoane:

– 500 g sparanghel alb curatat
– 50 g unt sau margarina de soia
– 100 g parmezan
– sare

Mod de preparare:

Curatati sparanghelul – ca in aceasta reteta 

Puneti sparanghelul in aburitor pentru 15 minute apoi scoateti-l si lasati-l sa se raceasca putin ca sa il puteti manevra. Preincalziti cuptorul la 250 grade Celsius.

Asezati sparanghelul intr-o tava patrata si sarati apoi puneti untul sau margarina sa se topeasca peste sparanghel; presarati deasupra parmezanul ras si dati la cuptor pentru 20-25 de minute pana se rumeneste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se serveste cald. Multa pofta si nu uitati de vinul demisec care merge de minune cu sparanghel!

 



Categories: Fara gluten, Feluri principale, Vegetarian

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: