Sparanghel gratinat cu parmezan

Din nou sparanghel. De aceasta data sparanghel gratinat – delicios!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingrediente – pentru 2 persoane:

– 500 g sparanghel alb curatat
– 50 g unt sau margarina de soia
– 100 g parmezan
– sare

Mod de preparare:

Curatati sparanghelul – ca in aceasta reteta 

Puneti sparanghelul in aburitor pentru 15 minute apoi scoateti-l si lasati-l sa se raceasca putin ca sa il puteti manevra. Preincalziti cuptorul la 250 grade Celsius.

Asezati sparanghelul intr-o tava patrata si sarati apoi puneti untul sau margarina sa se topeasca peste sparanghel; presarati deasupra parmezanul ras si dati la cuptor pentru 20-25 de minute pana se rumeneste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se serveste cald. Multa pofta si nu uitati de vinul demisec care merge de minune cu sparanghel!

 



Categories: Fara gluten, Feluri principale, Vegetarian

Tags: , , ,

Leave a comment