Pesto de busuioc

Ingrediente (organice):

– 1 buchet de busuioc (aproximativ 15 g)
– 60 g branza maturata uscata
– 75 g caju
– 50 ml ulei de masline extravirgin
– sare
– apa

Mod de preparare:

Caju se hidrateaza in apa timp de 5-6 ore.
Se pun toate ingredientele in blender, se potriveste compozitia de sare si se amesteca usor sa nu se striveasca in totalitate, trebuie sa aiba o textura mai grunjoasa. Daca compozitia este prea uscata se mai poate adauga putina apa.

Se depoziteaza intr-un borcan in frigider si se poate folosi timp de o saptamana.

Se poate servi cu paste sau cu bruschete.

Vezi si Pesto de rosii uscate



Categories: Condimente, uleiuri&diverse, Fara gluten, Sosuri&dressing-uri, Vegetarian

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: