Cartofi copti

Eu le spun cartofi copti la cuptor sau prajiti la wok deoarece se pot prepara foarte repede in ambele moduri.

Ingrediente (organice):

– cartofi bio – de preferinta cartofi cat mai mici, rotunzi
– sare de Himalaya
– ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:

Se curata si se spala cartofii, se pun la fiert  timp de 10-15 minute pana se inmoaie dar atentie sa nu se sfarame.

Varianta 1 – la cuptor

Puneti cartofii fierti intr-o tava unsa cu putin ulei de masline, adaugati sare si dati la cuptor aproximativ jumatate de ora pana se rumenesc la temperatura de 200 grade Celsius. Cand sunt gata se scot si se toarna ulei de masline deasupra.
Se servesc calzi.

Varianta 2 – la wok

Incingeti wok-ul foarte bine si ungeti-l cu putin ulei de masline; adaugati cartofii si sarati-i putin. Amestecati des sa nu se arda si in aceasi timp sa se rumeneasca pe toate partile.
Se servesc calzi.



Categories: Fara gluten, Fara lactoza, Garnituri, Vegan

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: