Pentru astazi va propun o gustarica usor de preparat, potrivita pentru petreceri, picnicuri sau potluck-uri: rulouri cu sunca si pesto!
Ingrediente (organice) – pentru 8-10 ‘small bites’
– o lipie
– o lingura pesto
– 3 felii sunca pui
– 2 linguri crema de branza (simpla sau cu arome)
– o lingura seminte de pin prajite (mai multe AICI)
– cateva frunze de salata proaspata
– folie de aluminiu
Mod de preparare:
Pregatiti o bucata de folie de aluminiu aproximativ de marimea lipiei.
Intindeti crema de branza uniform pe lipie, asezati feliile de sunca in zona de mijloc apoi intindeti pesto; presarati semintele de pin si asezati frunzele de salata deasupra.
Rulati lipia usor, uniform, tinand strans pentru a nu iesi continutul. Asezati lipia rulata pe folia de aluminiu si inveliti in folie cat mai strans ca sa nu se desfaca.
Dati la frigider 1 ora inainte de servire. Pentru servire taiati lipia in felii subtiri de 1.5-2 cm grosime si asezati-le pe un platou.
Pofta buna!
Categories: Aperitive si gustari, Carne
Leave a Reply