Ai deja zucchini proaspeti in gradina? Yammy! Reteta aceasta este perfecta atat pentru o cina romantica cat si pentru o cina alaturi de prieteni si se prepara foarte rapid. Eu am folosit zucchini galbeni deoarece s-au copt mai repede anul acesta si sunt la fel de gustosi ca si zucchini verde.
Nu uitati sa asezonati cu un pahar de vin alb demisec si aromat. Enjoy!
Ingrediente (organice):
– 2 zucchini de marime medie taiati cubulete
– 200 g somon file afumat
– 200 g mozzarella taiata cubulete
– 200 g ricotta
– 3 catei de usturoi taiati marunt
– piper
– sare dupa gust
– 300 g paste farfalle
– putin ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Puneti apa pentru paste la fiert. Incingeti bine wok-ul; adaugati cubuletele de zucchini si somonul si caliti timp de 15 minute.
Adaugati usturoiul, mozzarella cubulete si ricotta si amestecati pana se topeste mozzarella. Adaugati piper si potriviti de sare daca mai este necesar – somonul este destul de sarat si s-ar putea sa nu fie nevoie.
Fierbeti pastele al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecurati pastele; amestecati-le apoi cu putin ulei de masline cat sa nu se lipeasca apoi turnati-le in wok si omogenizati bine cu legumele si somonul.
Serviti fierbinte. Pofta buna!
Categories: Italian, Paste&pizza, Peste si fructe de mare, Peste&fructe de mare
Leave a Reply